loading...
loading...

*** Fontos! Kedves Játékosok! Az oldalt 12 év folyamatos működés és több mint 3.100 elküldött ajándék után, leállítjuk! Mivel a Flash technológia támogatása megszűnt, így az oldal jelenlegi formájában már nem lesz használható! A meglévő pontok beváltására, 12/15-ig lesz lehetőségetek! Ha időben beváltjátok a pontokat, még Karácsony előtt megkaphatjátok az igényelt ajándékokat!$$$ Ajánlott oldalakhoz - Katt ide! $$$
Segítség


****************************
Fontos! Kedves Játékosok! Mivel a Flash technológia támogatása megszűnt, így az oldala jelenlegi formájában már nem lesz használható!
A meglévő pontok beváltására, 12/15-ig lesz lehetőségetek.
Ha időben beváltjátok a pontokat, még Karácsony előtt megkaphatjátok az igényelt ajándékokat!
****************************


Kedves Játékosok!

Néhány hete már folytak az előkészületek, s 2008/07/02-án újjászületett az oldal! Az üzemeltetők nem változtak. Reményeink szerint sokkal több és színesebb szolgáltatásokat igyekszünk nyújtani, az oldal fejlesztésével. Mik a jelentősebb változások? Mi az ami nem változott?

Az oldal alapkoncepciója:
Ez egy olyan játék oldal, ahol kockázat nélkül tudjátok szimulálni, hogy mennyi pénzt nyernétek, vagy veszítenétek ha valódi szerencsejátékokon lottóznátok!

NEM szerencsejáték oldal, és különösen NEM szerencsejátékosoknak szól! Az oldal mögött egy üzleti vállalkozás áll, ami nem keverendő össze egy jótékonysági alapítvánnyal...

Az oldal célja pusztán szórakoztató időtöltés. Hirdetőink jóvoltából bevételhez jutunk, amiből kisebb nagyobb ajándékokat tudunk juttatni a szerencsés játékosoknak!

NEM tudunk és NEM is akarunk a fizetős szerencsejátékokhoz hasonló szintű ajándékokat (készpénzt) juttatni nyerteseinknek! Az azonban biztos, hogy nálunk veszteni NEM, nyerni azonban lehet! Szemben a fizetős szerencsejátékokkal, ahol helyből mínusszal indulhatunk (szelvény ára), aztán ha egy kis szerencsénk van akár még nyerhetünk is...

Nem tudom kinek mennyi az egyenlege a fizetős és a mi lottójátékunkban, de tapasztalataim szerint a játékosaink 99,99%-nak nálunk kedvezőbb az egyenlege, mint a valóságban lenne.

Miért indítottuk újra a regisztrációt?
Nos ezen sokat töprengtünk. Technikailag egyszerűen megoldható lett volna. Azonban mégis arra jutottunk, hogy szükség van rá! Néhány ok:
Jobban tudunk védekezni a nem tisztességes játékosokkal szemben. Kiskorúak közvetlenül nem is regisztrálhatnak, mint ahogy lottót sem vehetnek... (pont az szimuláljuk, mint az életben)

Néhány alapszabály:
NEM támogatjuk a többszöri regisztrációt! Tudjuk nagy a kísértés, ugye ingyen, értékes nyereményekért folyik a játék!

1 személy csak 1-szer regisztrálhat a rendszerben! Hahaha, igen tudjuk ez könnyen kijátszható! De azt is tudjuk, hogy legkésőbb az ajándékok átadásakor kiderül a turpisság! Mint ahogy sajnos a játék korábbi ciklusában is előfordult néhányszor.. A nyereményeket valahová ki kell szállítani, s a nyertes személyazonosságának egyeznie kell a regisztrációban szereplő adatokkal. (Az esetleges név és lakcím változásokat kiemelten figyeljük!)

Alapvetően családonként, háztartásonként, lakóközösségenként, azonos lakcímről, max. 2 (felnőtt korú) regisztrációt tudunk fogadni! A család attól család, hogy összetartozik. Játszon együtt, s használja együtt az esetlegesen megszerzett nyereményeket! Egy nyereményként kapott LCD TV-nek, Notebook-nak, DVD felvevőnek, tabletnek mobiltelefonnak valószínűleg mindenki örülne a családban!

Fenntartjuk a jogot, hogy ha a nyertes nem tudja igazolni hitelesen a személyes adatainak egyezőségét a nyertes személy regisztrációkor megadott adataival, akkor a nyereményátadást megtagadjuk!

Elfogadunk-e egy gépről több regisztrációt is? Ésszerű, életszerű körülmények között igen! Alaphelyzetben egy IP címről nem fogadunk el 2 regisztrációnál többet egy adott időegység alatt. Ezen biztos nem is fogunk változtatni! Mi van ha egy gépről többen szeretnének egyszerre regisztrálni? Nos ez nem fog menni... Tehát ha pl. egy kollégiumi PC-ről sajnos csak az első 2 regisztrációt fogja egy időben elfogadni a rendszer. Annyit segítünk azért, hogy néhány héttel később már van mód, újabb személyeket is regisztrálni, ugyanarról a gépről...

Látszólag szigorítottunk azon, hogy csak napi 1 játék van engedélyezve. Azonban rengeteg módon lehet extra játékokat szerezni!
Legkézenfekvőbb, ha ajánlasz új játékosokat. Erre akár 5 extra játékot is kaphatsz!
További extra játékok járnak 2, 3, 4, 5 találat elérésekor. (2,10,40,100)
Időről időre kérdőívek is feltűnnek majd az oldalon, akik kitöltik szintén extra játékokra számíthatnak!

Úgy véljük, aki hetente 1-1 új játékossal tudja bővíteni a felhasználóink körét, s rendszeresen kitölti a kérdőívünket, már több játéklehetősége lesz, mint korábban!

Úgy véljük mindenképpen újdonság és hosszabb távon hasznos dolog, hogy a korábbi nyereményeink összevonhatók! Továbbá a 2-esekre kapott Vifek sem vesznek el. Néhány 2-es találat elérése is elég egy kisebb nyereményhez! (korábban ehhez min. 3-ashoz volt szükség, de hasonló oldalaknál ehhez min. 4 találat szükséges!)

Ha valakinek megtetszik valami a nyeremények között, de kevés a Vif pontja, kipótolhatja valódi pénzzel is! Ezt egyenlőre egyedileg kell kérni a szerkesztőségtől! Egyenlőre 90 napot tudunk biztosítani a Vif-ek felhasználására. De azért az a célunk, hogy senkinek ne vesszen kárba a határidő után sem! Ezen még gondolkodunk egy kicsit, örömmel várjuk a ti javaslataitokat is. Lehet kitoljuk a határidőt, vagy átváltjuk a megmaradt Vif-eket extra játékra!

Elnézést kérünk, ha a szabályzatok, s a webáruház rész még kissé szegényes, de folyamatosan töltjük fel az adatokat, s a termékleírásokat. A korábban megszokottnál is nagyobb áruválaszték fog a nyertesek rendelkezésére állni! Szívesen várjuk a javaslataitokat, hogy milyen nyereményeket látnátok szívesen a webshopban!

További eredményes játékot kívánunk mindenkinek!

LottóSzimulátor Szerkesztőség

====================

Nézz bele a fórumba, ha nem találsz választ a kérdéseidre! fórum

Ha ott sem jutottál eredményre, írj emailt a szerkesztőségünknek!


Belépés
Felhasználói név:
Jelszó:
Lottószimulátor statisztikák
Utolsó nyertes: Össz: 116992 játékos
kockacukor1983 (2-es)
rigodon (3-es)
lizykeee (4-es)
online: 2
tegnap: 563
utolsó 7 nap: 3873